Слово походить від латинського pinsere, що в перекладі означає “розкачувати, подрібнювати”. Саме ж блюдо свого часу запатентував гуру італійської кухні Valentino Bontempi Уроджений італієць, який народився в районі Верони, Валентино багато років вивчав історію, культуру, традиції і кулінарні звички Італії. Копаючись в історії Римської імперії, Валентино звернув увагу на незвичайно ситний і простий коржик, популярний …

Continue Reading

Смачна пропозиція для наших гостей – персональна чекова книжка з купонами на другу страву в подарунок. Правила використання купонів: • Купон діє за схемою 1+1 : при замовленні страви з меню та за наявності купону Ви отримуєте другу страву безкоштовно, за умови що її вартість не перевищує вартість оплачуваної страви. • Пропозиція за купонами є …

Continue Reading

Сезон банкетів відкрито ⠀ Свято — це близькі люди поруч, купа побажань і… дрібка страху напередодні. Владнати останнє допоможемо ми. ⠀ В RADIO CAFE ON AIR ви можете: ⠀ Замовити цілий зал і відпочивати тільки власною компанією. ⠀ Відірватися з друзями, увімкнувши опцію «DJ на вечірку», адже у нас є не тільки місце для запальних …

Continue Reading