РИМСЬКА ПІЦА — НОВА КЛАСИКА
Її головна фішка — мереживний корж. Рецепт перенесений з півдня Італії на рідні українські продукти. Тісто ферментуємо 48 годин, без додавання розпушувачів і штучних поліпшувачів. Лише борошно, вода, сіль, дріжджі й терпіння шефа.
РИМСЬКА ПІЦА — НОВА КЛАСИКА
Її головна фішка — мереживний корж. Рецепт перенесений з півдня Італії на рідні українські продукти. Тісто ферментуємо 48 годин, без додавання розпушувачів і штучних поліпшувачів. Лише борошно, вода, сіль, дріжджі й терпіння шефа.
Рекомендуємо скуштувати
Сезон банкетів відкрито
Свято — це близькі люди поруч, купа побажань і… дрібка страху напередодні. Владнати останнє допоможемо ми.
Друга страва в подарунок
Смачна пропозиція для наших гостей — персональна чекова книжка з купонами на другу страву в подарунок.