325 г
фарфалле власного виробництва, копчені томати черрі , спаржа
аспарагус, соус вершковий з сиром горгонзола , соус песто,
моцарелла, пармезан , свіжий базилік
325 г
фарфалле власного виробництва, копчені томати черрі , спаржа
аспарагус, соус вершковий з сиром горгонзола , соус песто,
моцарелла, пармезан , свіжий базилік
300 г
щупальця кальмара, каперси, редис, шпинат, маш-салат, авокадо,
копчені томати черрі, соус руй
300 г
щупальця кальмара, каперси, редис, шпинат, маш-салат, авокадо,
копчені томати черрі, соус руй
450 г
класичний картопляний дерун подаємо на вершковому кремі з яйцем пашот та шпинатом до нього рекомендуємо: с/с сьомгу, смажену курку, бекон
450 г
класичний картопляний дерун подаємо на вершковому кремі з яйцем пашот та шпинатом до нього рекомендуємо: с/с сьомгу, смажену курку, бекон