280г
сьомга, маринована в гострій глазурі; кіноа, огірок, авокадо,
в’ялена журавлина, мікс салату, листочки м’яти;
заправляємо медово-лаймовим соусом
280г
сьомга, маринована в гострій глазурі; кіноа, огірок, авокадо,
в’ялена журавлина, мікс салату, листочки м’яти;
заправляємо медово-лаймовим соусом
345г
смажене куряче стегно, слайси бекону, мікс салату, помідор чері, маслини каламата, крутони, пармезан, соус цезар
345г
смажене куряче стегно, слайси бекону, мікс салату, помідор чері, маслини каламата, крутони, пармезан, соус цезар
200г
прошуто крудо, мікс салату, помідор чері, фенхель, болгарська бринза;
заправляємо соусом на основі меду та трюфельного масла;
подаємо з сезонними фруктами/ягодами, посипаючи мигдалевими пластівцями
200г
прошуто крудо, мікс салату, помідор чері, фенхель, болгарська бринза;
заправляємо соусом на основі меду та трюфельного масла;
подаємо з сезонними фруктами/ягодами, посипаючи мигдалевими пластівцями